Den rette arbeidsstol til kjøkken

Med en arbeidsstol til kjøkken kan du fortsette å gjennomføre dine daglige gjøremål – uten å være avhengig av å ha full styrke i beina. Den rette arbeidsstolen imøtekommer dine behov for assistanse.

T700 hyggemad 1

Frihet til å klare deg selv

Arbeidsstol til kjøkken

Mange av våre daglige gjøremål foregår på kjøkkenet. Det er her vi lager frokost, lunsj og middag – og går frem og tilbake fra kjøleskapet flere ganger om dagen.

På kjøkkenet lager vi kaffe og te til oss selv eller våre gjester. Kjøkkenet danner rammen til mange sosiale aspekter i livet og det blir gått mange skritt fram og tilbake fra kjøkkenet hver dag.

Mennesker med funksjonsnedsettelser, som balansevansker og smerter i ledd og muskler, kan ha vanskelig for å stå og jobbe på kjøkkenet, derfor er en arbeidsstol fra VELA god til bruk på kjøkkenet.

Et hjelpemiddel til kjøkkenet gir færre utfordringer

Har du funksjonsnedsettelse kan det å stå oppreist ved kjøkkenbordet eller benken medføre smerter og balansevansker. Det kan være vanskelig å nå de øverste hyllene og nærmest umulig å fylle den nederste skuffen i oppvaskmaskinen.

Funksjonsnedsettelse kan derfor frata deg muligheten til å utføre mange av de essensielle oppgavene i hjemmet, noe som vil kunne påvirke følelsen av selvstendighet.

En arbeidsstol fra VELA kan derfor være et godt hjelpemiddel på kjøkkenet som kan hjelpe med mange av de utfordringene en funksjonsnedsettelse innebærer. En kjøkkenstol med hjul kan bidra til at matlaging og oppvask kan bli en del av din hverdag igjen.

VELA Historier – vi kan lage mat selv igjen

case patrick 1 1 1

Patricks historie

Høydeinnstillingen gjør det mulig for meg å heve stolen så jeg kan holde en samtale i øyehøyde med andre. Samtidig kan jeg senke stolen lavt nok til at jeg kan sitte ved spisebordet sammen med familien min – høydeinnstillingen er herlig!
Les hele historien
Ståstøttestol med sædeløft case claus 1 1

Claus historie

Jeg bruker stolen både ved kjøkkenarbeid, matlaging og spising. Jeg stiller inn setet høyt på kjøkkenet slik at jeg kan stå ved kjøkkenbordet og jobbe, og jeg kan enkelt betjene ovnen.
Les hele historien
case lilly 1 1 1

Lillys historie

Nå lager jeg gjerne mat til flere dager om gangen, og det gjør en utrolig stor forskjell at jeg selv kan skrelle potetene. God kost betyr mye for et godt liv med gikt – og det gir appetitt å bestille noe.
Les hele historien
Stol med hjul og bremse aeldre amputation 1 1

Solveigs historie

Tidligere brente jeg meg stadig på ovnen når jeg skulle ta noe ut av den. Det gjør jeg ikke lenger. Nå hever jeg stolen opp til ovnen, så brenner jeg meg ikke på kanten av døren.
Les hele historien

Handicap og kjøkken kan gå hånd i hånd

Det er stor forskjell på hvordan funksjonsnedsettelse påvirker forskjellige menneskers hverdag. Derfor er det også stor forskjell på hvilke utfordringer den enkelte har. Likevel kan du være sikker på at en VELA-stol hjelper deg med flere av dine utfordringer, uansett hva utfordringene er på kjøkkenet.

Arbeidsstolen fra VELA er designet til å støtte en god ergonomisk sittestilling, samt gi optimal funksjon og komfort.

Det betyr at en VELA-arbeidsstol hjelper deg med dine utfordringer, samtidig som den gir deg en stor del selvstendighet.

Få en omvisning i hjemmet med

VELA-stolen

Spill av video

Se hva VELA-stolen kan hjelpe deg med i ditt hjem

Overblikk
Bage_video_DK_1-1_thumb

Nå høyt og lavt med heve/senke-funksjonen

Stolen har elektrisk heve/senke-funksjon som gir deg mulighet til å enkelt nå de nederste skuffene og de øverste hyllene ved å trykke på en knapp. Du går aldri på kompromiss med sikkerheten ettersom stolen har en sikker sentralbrems som er enkel å bruke.

Her kan du se hvordan Søren kan bake boller til tross for at han ikke lenger kan gå rundt på kjøkkenet.

Inviter gjester til middag igjen

Når din arbeidsstol til kjøkken er i hus kan du invitere gjester til middag igjen. Du vil nemlig kunne klare flere oppgaver selv når du får det rette hjelpemiddelet i ditt kjøkken.

Du kan gjøre det helt uten å frykte at matlagingen vil tære på alt for mange krefter. En arbeidsstol til kjøkkenet er nemlig designet til å yte den beste hjelpen og støtte deg slik at du kan spare energi.

Se hva våre brukere sier

Mer enn 500.000 glade brukere av VELA-stolen

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi fokuserer på deg og dine behov og hvordan du kan få mest mulig ut av din VELA-stol – sammen finner vi den beste løsningen.

Vi snakker av erfaring

Dette innholdet bygger på mer enn 50 års utvikling og erfaring med VELA-stoler, med over 500.000 solgte stoler på verdensbasis. Denne siden er utarbeidet i samarbeid med forfatteren.