Personvern og informasjonskapsler

Vi tar personvern på alvor. Vi behandler personopplysninger og har vedtatt disse retningslinjene for personvern som forteller deg hvordan vi behandler personopplysningene dine.

VELA - Vermund Larsen er databehandlingsansvarlig for de opplysningene som vi samler inn om deg og vi sørger for at personopplysningene dine blir behandlet i samsvar med loven.

Hvis du ønsker å kontakte oss om vår behandling av personopplysninger kan du gjøre det på  eller  97 46 55 22

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger er alle typer av informasjon som på en eller annen måte kan tilskrives deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke av slik informasjon. Dette gjøres f.eks. ved normal tilgang av innhold, hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, eller annet bruk av tjenestene våre eller når du gjør kjøp gjennom nettstedet.

Vi samler inn og behandler vanligvis følgende typer informasjon: en unik ID og teknisk informasjon på datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din, dit IP-nummer, beliggenhet, og hvilke sider du klikker på (interesser). Hvis du gir ditt eksplisitt samtykke og selv angir informasjonen behandles også: Navn, telefonnummer, e-post og adresse.

 

Sikkerhet

Vi har tatt de nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å hindre at opplysningene dine blir slettet, publisert, mistet, svekket eller avslørt, eller kommer til kjennskap for uvedkommende, misbrukes eller på annen måte blir behandlet i strid med loven.

 

Formål

Opplysningene blir brukt til å levere de tjenester du etterspør, f.eks. til å sende nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere tjenestene og innholdet vårt. Dessuten brukes informasjonen til å forbedre våre produkter og tilpasse vår kommunikasjon og markedsføring til deg.


Datautvinning

Vi samler inn, behandler og lagrer kun personopplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne oppfylle våre uttalte formål. I tillegg kan den typen opplysninger som er nødvendige å samle inn og lagre for vår virksomhet være bestemt ved lov. Typen og omfanget av personopplysninger som vi behandler kan også være nødvendige for å oppfylle en kontraktsmessig eller annen juridisk forpliktelse.

Opplysningene holdes oppdatert

Siden tjenesten vår er avhengig av at opplysningene dine er korrekte og oppdaterte, må du informere oss om relevante endringer i informasjonen. Du kan bruke kontaktinformasjonen ovenfor for å informere oss om endringer, og vi vil sørge for å oppdatere personopplysningene dine.

Lagringsperiode

Opplysningeneblirlagret i den perioden som er tillatt ved lov, og vi vil slette dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av hvilken type informasjon og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjonen blir slettet.


Samtykke

Ditt samtykke til å motta nyhetsbrevet er valgfritt, og du kan når som helst trekke det tilbake ved å kontakte oss. Bruk kontaktinformasjonen ovenfor for mer informasjon.


Videreformidling av opplysningene

Informasjon som din bruk av nettstedet, geografisk plassering, kjønn og alder, osv. videreformidles til tredjeparter i den utstrekning denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som det handler om i avsnittet "Bruk av informasjonskapsler" nedenfor. Informasjonen brukes til å målrette reklame.

I tillegg bruker vi en rekke tredjeparter for lagring og behandling av data og opplysninger. Disse behandler utelukkende informasjon på våre vegne, og må ikke bruke den til egne formål.

Videreformidling av personopplysninger som navn og e-post, osv. vil bare skje hvis du samtykker til dette.

Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi informasjonen din tilstrekkelig beskyttelse.

 

Bruk av informasjonskapsler

Når du besøker nettsiden vår, samler vi inn informasjon om deg og disse brukes til å tilpasse og forbedre innholdet og til å øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at vi skal samle inn opplysninger, bør du slette informasjonskapslene og avstå fra videre bruk av nettsiden. Nedenfor har vi utdypet hvilke opplysninger som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.


Informasjonskapsler lagres på datamaskinen, mobilen eller annen enhet for at gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.

Informasjonskapsler hjelper oss med å;

-       Få hjemmesiden vår å fungere som forventet.

-       Maksimere hastigheten og sikkerheten på siden

-       Fortsette å optimalisere nettsiden for brukerne våre


Du kan slette eller blokkere informasjonskapsler.

Hvis du sletter eller blokkere informasjonskapsler, vil annonsene bli mindre relevante for deg og bli mer hyppige. Du kan også risikere at nettstedet ikke fungerer som det skal, og at det er innhold som du ikke kan få tilgang til.

Nettstedet inkluderer informasjonskapsler fra tredjeparter som i varierende grad kan omfatte følgende:

-           Facebook (Pixel)

-          Quantcast (Analytics)

-           Google (Analytics og embed code fra Youtube)

-           LinkedIn (Pixel)

-           Unbounce (Nyhetsbrev-registrering)

 
Dine rettigheter

Du har alltid rett til å finne ut hvilke opplysninger som vi behandler om deg, hvor de kom fra og hva vi bruker dem til. Du kan også finne ut hvor lenge vi beholder personopplysningene dine, og hvem som mottar informasjon om deg i den grad vi offentliggjør data i Danmark og utlandet.

Hvis du ber om det, kan vi informere deg om den informasjonen som vi behandler om deg. Tilgangen kan begrenses av hensyn til andres privatliv, forretningshemmeligheter og eiendomsrett.

Du kan benytte deg av rettighetene dine ved å kontakte oss. Du finner vår kontaktinformasjon øverst.

Hvis du mener at personopplysningene som vi behandler om deg er unøyaktige, har du rett til å få dem rettet. Du må kontakte oss og fortelle oss hva unøyaktighetene er og hvordan vi kan rette dem.

I noen tilfeller har vi en forpliktelse til å slette personopplysningene dine. Dette gjelder f.eks. du trekker tilbake ditt samtykke. Hvis du mener at opplysningene dine ikke lenger er nødvendige i forhold til det formålet som vi hentet dem, kan du be om å få dem fjernet. Du kan også kontakte oss hvis du mener at dine personopplysningene dine blir behandlet i strid med lov eller andre juridiske forpliktelser.

Her har du også muligheten til å sende inn en klage til det danske
Datatilsynet.

Når du kontakter oss med en forespørsel om å korrigere eller slette personopplysningene dine, vil vi undersøke om vilkårene er oppfylt og gjennomføre endringer eller sletting så snart som mulig.

Du har rett til å protestere mot vår behandling av personopplysningene dine. Du kan også protestere mot vår videreformidling av informasjonen din til markedsføringsformål. Du kan bruke kontaktinformasjonen øverst for å kontakte oss. Hvis klagen er berettiget, vil vi avslutte behandlingen av personopplysningene dine.

Du har muligheten til å dra nytte av dataportabilitet, hvis du vil at informasjonen din skal overføres til en annen behandlingsansvarlig eller databehandler.

Vi vil slette personopplysningene dine på eget initiativ når de ikke lenger er nødvendige for det formålet de ble samlet inn til.

Dette nettstedet eies av Vermund Larsen A/S, CVR nei. 52796628, Gøteborgvej 8-12, 9200, Aalborg SV

Dansk design og produksjon

Uendelige tilpasningsmuligheter

Gratis rådgiving av fagspesialister