Om VELA

Vermund Larsen A/S, også kalt VELA, er en dansk familiebedrift som først så dagens lys i 1935.

hero om vela goteborgvej bygning 2021

Pionerer innen design, form og funksjon

VELA ble til ut fra klare visjoner fremsatt av Vermund Larsen, som var utdannet interiørarkitekt. Han ville være banebrytende for ergonomisk korrekte stoler, og det ble han.

I tillegg hadde han en lidenskap for design, form og funksjon, noe som skinner tydelig gjennom i de mange designene han har laget opp gjennom årene. Vermund Larsen skapte vakre møbler hvor komfort og ergonomi var i høysetet.

I dag eier Larsen-familjen selskapet, og de holder fast ved den klare visjonen som Vermund hadde. De har alltid fokus på design, funksjon og høy kvalitet, uansett hvem stolen er for.

Vermund Larsen A/S er delt inn i tre forretningsområder:

Stoler med individuell tilpasning

VELA har hovedkontor i Danmark, hvor det også er produksjon, møbeltrekkverksted, utviklingsavdeling, markedsføring og salgs- og servicesentre. I tillegg har vi datterselskaper i Norge, England og USA – fordi vi ønsker å være tett på kundene våre.

Vi har raske leveringstider fordi produksjonen vår er basert i Danmark. Vi setter imidlertid først en stol i produksjon når vi mottar bestillingen. Dette er fordi det lar oss tilpasse den enkelte stolen til brukerens behov.

Her lages det stoler til daglig bruk

VELA-stoler er laget med en forståelse av at de er til daglig bruk. Derfor har vi et sterkt team som jobber tett sammen for å fortsette å utvikle VELA-stolen, slik at vi kan møte brukerne av stolene våre med kvalitet, ergonomi og komfort.

I tillegg satser vi på å lage stoler som kan brukes hele dagen – hver dag, hele året. Det betyr at kvalitet, design og sikkerhet alltid er utgangspunktet for stolene som forlater produksjonen og kommer ut til brukeren.

Vi bruker slitesterke kvalitetsmaterialer til stolene våre, fordi en stol fra VELA skal kunne holde seg fin og funksjonell i mange år fremover.

Fra produksjon til kunde

Det er forskjell på behovene som stoler fra VELA skal kunne oppfylle, og derfor lager vi stolen først når du har bestilt den. Alle stolene våre produseres i Danmark ved produksjonsanleggene våre i Aalborg og Hjørring.

Vi tror at en god brukeropplevelse er en kombinasjon av å møte brukerens ønsker og behov, men også at brukeren blir kjent med stolens mange muligheter for hjelp og støtte i hverdagen. Derfor ønsker vi alltid å inspirere deg til å få mest mulig ut av VELA-stolen din.

Vaerdier-web-1-1-dk

VELAs verdier

Som et familieeid selskap med nesten 100 år bak seg, har VELA en dypt forankret kultur som bærer preg av mangfoldet vi møter hos menneskene som bruker stolene våre.

Vi handler med omtanke for verden rundt oss – enten det er mennesker med funksjonsnedsettelser som trenger en VELA-stol, eller en verden i endring som krever at vi tenker i grønne alternativer. Vi har den dypeste tillit til at VELA fortsatt vil være en markedsleder på utvikling og pionerånd om hundre år.

Og så er det viktig at vi husker hjørnesteinene som støtter dette selskapet – VELAs verdier: Mangfold, vekstkraft, omtanke og tillit.