Slik blir en stol til

Hos VELA lager vi stoler – svært mange stoler. Hele produksjonsflyten vår er bygget opp slik at vi starter med å finne den rette stolen for deg og dine behov, og deretter lager vi den for deg ved produksjonsanlegget vårt i Aalborg.

Siden vi først begynner å lage stolen når du har bestilt den, kan vi være sikre på at den passer perfekt til deg.

MG 8979
VELA juni 2013 ND80648

1)

Når vi mottar bestillingen din, starter stolen på sin reise gjennom produksjonen vår.

2)

Først hentes delene til stolen din frem fra lagerhyllene av våre dyktige lagermedarbeidere. Alle deler fra underleverandørene våre blir kvalitetssjekket før vi legger dem i hyllene.

Alle våre underleverandører kvalitetssikres fortløpende i henhold til Factlines.

3)

Ryggstøtte, sete og andre polstrede deler lages på møbelverkstedet vårt, hvor våre dyktige møbeltrekkere kombinerer skumtyper og tekstil i ønsket farge til akkurat din stol.

4)

Alle delene til stolen monteres av våre erfarne montører, som også kvalitetssjekker den ferdige stolen i forhold til både funksjon og finish.

5)

Alle VELA-stoler har et unikt id-nummer, som er din garanti for at vi alltid vet nøyaktig hvordan stolen din er satt sammen – hvis du for eksempel har spørsmål eller skulle ha behov for service.

6)

Vi tar alltid bilder av den ferdige stolen, slik at vi vet nøyaktig hvordan den ser ut når vi sender den avgårde.

7)

Stolen kontrolleres igjen ved vår utgangskontroll, slik at vi er sikre på at kvaliteten er på topp og alt fungerer som det skal før den forlater fabrikken.

8)

Til slutt pakkes stolen forsvarlig inn i FSC-sertifisert emballasje og sendes til deg med transportør.

VELA er sertifisert i kvalitets- og miljøstyring i henhold til ISO9001 og ISO14001. Vi har en klart definert kvalitets- og miljøstyringspolicy som følges av alle selskapets ansatte. Gjennom dette opprettholder vi vårt sentrale fokus på kundetilfredshet. Vi jobber kontinuerlig med forbedringer av både produkter og prosesser basert på konkrete målsettinger, slik at vi oppfyller krav fra både kunder og myndigheter.