La en VELA-stol være din rullator innendørs

Det er slett ikke uvanlig å se en rullator, da rullatoren er en god støtte for mange.

Rullatoren gir deg god støtte og sikkerhet under gange, men lengre turer kan bli slitsomme.

Stol med hjul og bremse T700 toejskab 1

Hva kan en VELA-stol gjøre for deg?

Hvis energinivået ditt ikke holder gjennom en hel dag kan det være på tide å vurdere om du burde få deg en VELA-stol. Den kan være et godt alternativ til en rullator innendørs.

Hos VELA lager vi arbeidsstoler til mennesker med funksjonsnedsettelser – og stolene våre er laget for å hjelpe og støtte deg så mye som mulig i ditt eget hjem.

En VELA-stol kan gi deg alle fordelene med en innendørs rullator og mer. Du kan være aktiv og lage mat, og du kan få en etterlengtet pause når du trenger det hjemme.

VELA-stolen kan hjelpe deg på mange andre måter enn en innendørs rullator kan.

Den kan gjøre dette, fordi:

Den hjelper deg trygt fra A til B, mens du sitter nede.

Den kan justeres i høyden, slik at du når både høye skap og nederste skuff i oppvaskmaskinen.

Det krever ikke innsats og energi på samme måte som rullatoren din gjør.

Den er komfortabel å sitte i.

Den kan bremses slik at du kan føle deg helt trygg.

En VELA-stol er et fantastisk hjelpemiddel som kan gjøre livet hjemme enklere og mindre anstrengende. Stolen skal ikke nødvendigvis bli sett på som en erstatning for en rullator.

Den kan enkelt fungere som et supplement.

Få friheten til å klare deg selv

VELA-stolen

Spill av video

Spar på energien

Hvis du bruker energien din klokt, kan du gjøre flere av tingene du elsker. Bruk for eksempel VELA-stolen til oppgaver hjemme, og bruk rullatoren når du er ute.

Du kan gjøre det samme i din VELA-stol som du kan med en rullator. Du kan bremse og bevege deg trygt. Med VELA-stolen får du også en smart heve/senke-funksjon, slik at du kan nå lenger opp og ned. Du sitter alltid trygt og komfortabelt med god støtte til å gjøre hverdagslige oppgaver.

Bruk stolen din istedenfor en rullator for til praktiske oppgaver

Sett deg ned i din komfortable stol. Senk setet og flytt stolen rundt ved hjelp av de lettgående hjulene.

Når du sitter på VELA-stolen din kan du også bruke den til å flytte på ting i hjemmet ditt. Det kan være brettet med ettermiddagskaffen du vil servere, eller vaskekurven du ikke orker å bære. Legg den på fanget og “gå” stolen til målet.

Har du vært ute og handlet med rullatoren din kan du sette deg i din VELA-stol når du kommer hjem og bruke den som en innendørs rullator. Så kan du pakke ut varene og legge dem på plass mens du sitter avslappet i stolen.

Still inn høyden på stolen din

Noe en VELA-stol kan gjøre som en vanlig innendørs rullator ikke kan, er å elektrisk justere setehøyden. Det betyr at du på enkelt vis kan tilpasse stolen til din aktivitet.

Senk stolen og nå de nederste skapene, eller hev stolen så du kan sette varer på plass i kjøleskapet – også på øverste hylle. Det er enkelt og trygt.

Denne funksjonen kan også hjelpe deg med å komme opp å stå. Når du trykker på knappen hever stolen seg, og du blir hjulpet trygt og sikkert til å stå.

Få bedre komfort hjemme

Når du bruker en arbeidsstol som innendørs rullator får du en komfortabel sittepute og en god ryggstøtte som kan justeres for å passe deg. Det gir deg en komfortabel sitteplass som du ikke får på samme måte med en rullator som har et hardt sete, i tillegg til at det kan være vanskelig å sitte på.

Derfor må du avlaste kroppen din i ditt eget hjem og benytte deg av en VELA-stol.

Se hva VELA-stolen kan hjelpe deg med i ditt hjem

Overblikk

Det er enkelt å flytte seg til og fra en VELA-stol

Det er enkelt å gå av og på en VELA-stol. Den har en solid brems når du beveger deg til og fra stolen. Du har en stabil stol som ikke ruller vekk fra deg når du skal stå opp eller sette deg ned. Bruk stolens armlene som ekstra støtte.

Skal du flytte deg fra sengen til stolen kan du enkelt vippe armlenet vekk så det er fri tilgang. Du kan også enkelt komme deg til rullatoren din.

En innendørs rullator sparer kreftene dine

Våre VELA-stoler støtter deg på mange flere måter enn en vanlig rullator kan.

VELA-stolen er bygget for å lindre stress og hjelpe til med hverdagslige ting, mens en rullator først og fremst er til for å støtte deg når du skal fra A til B. Derfor kan du bruke en VELA-stol som et alternativ til en innendørs rullator hjemme, så du får energi til mer.

Se hva våre brukere sier

Mer enn 500.000 glade brukere av VELA-stolen

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi fokuserer på deg og dine behov og hvordan du kan få mest mulig ut av din VELA-stol – sammen finner vi den beste løsningen.

Vi snakker av erfaring

Dette innholdet bygger på mer enn 50 års utvikling og erfaring med VELA-stoler, med over 500.000 solgte stoler på verdensbasis. Denne siden er utarbeidet i samarbeid med forfatteren.