Det kan du bruke en arbeidsstol til

VELA Tango arbeidsstoler er spesielt egnet for mennesker med funksjonsnedsettelser, da stolen gir brukeren ekstra sikkerhet og stabilitet ved de daglige aktivitetene, både ved rehabilitering og trening, samt hjemme og på arbeidsplassen.

Vanlig eller elektrisk høydeinnstilling

VELA Tango kan fås med vanlig høydeinnstilling, som på en kontorstol, eller med elektrisk høydeinnstilling, slik at brukere med nedsatt kraft eller bevegelighet kan reise og sette seg uten vanskeligheter og unngå smertefulle skump og støt.

Sentralbremsen og de stabile armlenene gjør det sikkert både å sette seg og reise seg fra stolen, ettersom brukeren kan skyve fra på armlenet, noe som er en fordel for brukere som har problemer med mobilitet eller balanse.

VELA Tango er utstyrt med fire retningsstabile, lettløpende hjul, og det er god plass til føttene. Brukeren kan ”gå” framover med stolen, og dermed komme seg rundt ved egen hjelp på utdannelsen, jobben eller i hjemmet.

Innstilling av setehøyde, -dybde, -vinkel samt rygg og armlene skaper optimale forutsetninger for en ergonomisk sittestilling med støtte og komfort ved ulike aktiviteter.

Arbeidsstoler fremmer et
godt arbeidsmiljø

Høydeinnstilling av setet forbedrer arbeidsstillingen for hjelpere, f.eks. hvis brukeren har behov for assistanse ved måltider eller påkledning. Med høydeinnstilling kan brukeren plasseres høyt og lett plasseres i nivå med en seng eller stol ved f.eks. forflytning. Skyvehåndtak letter arbeidet, f.eks. hvis brukeren skal flyttes over korte avstander.

Tilbehør og spesialløsninger

VELA har utviklet en spesiell fotbøyle til arbeidsstoler. Ved belastning stabiliserer den stolen, så brukeren kan bruke den som trinnbrett eller som stabiliserende fotstøtte, hvis det er behov for å sitte høyt.

Alle arbeidsstoler fra VELA kan bestilles med et stort utvalg av tilbehør og spesialløsninger, slik at stolen kan tilpasses den enkelte brukerens behov, f.eks. et håndtak utviklet for personer med gikt i hender og fingre. VELA kan tilby individuelle løsninger innenfor polstring, komfort, støtte, håndtak og el-innstilling.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi fokuserer på deg og dine behov og hvordan du kan få mest mulig ut av din VELA-stol – sammen finner vi den beste løsningen.