Ledsagerstyring elektrisk rullestol

Ledsagerstyring fra Attende AS er et tilbehør til rullestoler med elektriske funksjoner. 2-hånds ledsagerstyring gir komfort og ergonomisk riktige bevegelser for ledsageren mens han eller hun går bak og styrer stolen.

hero elkørestol

Ledsagerstyring

Våre elektriske rullestoler for kombinert inne-/utebruk, gir brukeren muligheter; kanskje har man lyst til å ta en tur i parken eller på en tursti?

Elektriske rullestoler fra VELA kan utstyres med ledsagerstyring, så det blir enkelt å komme ut i naturen – uansett om stolen skal kjøres av en hjelper eller om brukeren også kjører deler av turen selv.

Hos VELA kan vi tilbyde vår VELA Sango Avansert RWD med ledsagerstyring –  denne stolen er rangert høyest på rammeavtalen i post 15.

Alle våre elektriske rullestoler er basert på ergonomiske prinsipper og tillater brukeren variasjon, bevegelse og dynamisk sittestilling – og det fremmer brukerens mobilitet, aktivitet og deltakelse.

VELA Sango RWD II B er perfekt til turer, og har meget god kjøre- og sittekomfort, ikke minst når det er behov for ledsagerstyring. Våre rullestoler har et rikt utvalg av tilbehør for å passe brukerens behov.

VELA Sango RWD II B er meget godt egnet for ledsagerstyring, da den har små ytre mål, er retningsstabil og har god fremkommelighet på varierte underlag

VELA elektriske rullestoler med

Ledsagerstyring

Spill av video

Det er enkelt å bruke en ledsagerstyring

Man kan enkelt justere kjørehåndtakene i ulike høyder for en behaglig kjørestilling, ved å trekke ut en hurtigkobling på begge sider. Kjørehåndtakene kan også slås ned når de ikke brukes, også når brukeren kjører rullestolen selv.

Fremover

kjørehåndtakene trykkes ned for å kjøre fremover.

Bakover

kjørehåndtakene løftes opp for å kjøre bakover.

Høyre

skyv kjørehåndtakene til venstre for å svinge til høyre.

Venstre

skyv kjørehåndtakene til høyre for å svinge til venstre.

Når håndtakene slippes så finner de midtstilling, og stolen stopper.

Merk: Vi anbefaler ledsagerstyring til stoler med bakhjulsdrift, da ledsageren da vil kunne kjøre stolen uten å måtte passe på at den bakre delen ikke svinger utover.

Se hurtigguide her

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi fokuserer på deg og dine behov og hvordan du kan få mest mulig ut av din VELA-stol – sammen finner vi den beste løsningen.