Chat with us, powered by LiveChat

VELA Sango – stoler med sans for alle detaljer

VELA tilbyr et bredt utvalg av støttende seteputer og ryggputer til alle modeller.

tjoerstul slider

VELA Sango

VELA tilbyr et bredt utvalg av støttende seteputer og ryggputer til alle modeller. Sete- og ryggsystemene kan lett tilpasses og endres ift. den enkelte bruker, og er utviklet med fokus på ergonomi og funksjonelle detaljer.

Styresystemet (P&G) har en hel rekke utvidelsesmuligheter når det gjelder funksjonsnedsettelse og behov for kontroll over omverdenen. Alt tilbehør til styresystemet er ”plug and play”.

Kort og godt: VELA elektriske rullestoler er allsidige,komfortable og kompakte, slik at brukeren kommer seg sikkert og lett rundt på trange steder og gjennom smale passasjer.

VELA Sango – Kompakt og kraftfull med fantastisk komfort
VELA Sango er en serie med klasse-B elektriske rullestoler, som kjennetegnes ved at de er manøvrerbare og har fantastiske kjøreegenskaper – både inne og ute. Byggehøyden starter på utrolige 39 cm, slik at den er lett å tilpasse til bilkjøring og kommer lett inntil vanlige spisebord. Det er dessuten mulig å konfigurere stolen med negativ helning.

  • Unik venderadius (fra 42 cm) tillater manøvrering på meget liten plass
  • Enkel tilpasning med 8 forskellige byggehøyder (fra 39 cm) og mulighet for negativ setehelning
  • Fleksibelt og letudskifteligt sæde-/rygsystem. Ryglæn kan fx udskiftes med borger siddende i stolen
  • Fleksibelt og lettutskiftelig sete-/ryggsystem. Ryggstøtten kan f.eks skiftes mens brukeren sitter i stolen
  • Stort utvalg av førsteklasses sittesystemer i ulike bredder, konturer og utførelsesformer finnes som standardutvalg, som f.eks. side- og lårstøtte
  • Elektrisk justering: 45° setehelning, 30 cm høydeinnstilling samt mange innstillings- og tilpasningsmuligheter er standard på de fleste modeller
  • Sikre, foldbare armlener som kan justeres perfekt etter brukerens behov
  • Enkel å justere, og for teknikerne å utføre service på – også når setebredden må utvides/innsnevres, f.eks. ved gjenbruk

Se alle VELA Sango her

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi fokuserer på deg og dine behov og hvordan du kan få mest mulig ut av din VELA-stol – sammen finner vi den beste løsningen.