Ståstoler - NAV

VELA ståstoler gir støtte og stabilitet ved både stående og halvt sittende aktiviteter.

Finnes i 2 varianter med forskjellige seter og rygger som tilbehør

VELA Salsa 120-1HMS nr.  216018

Denne ståstol har manuelt seteløft, låsbar seterotasjon og hjul med sentralbrems. Stolen er god å sitte i og ryggstøtten gir god støtte i korsryggen/nedre del av ryggen, uten at hindre rotasjon i overkroppen.

Les mere

VELA Samba 120-1HMS nr.  216019

Denne ståstol har manuelt seteløft, ryggstøtte og hjul med belastningsbrems. Stolen er god å sitte i og ryggstøtten gir god støtte i korsryggen/nedre del av ryggen, uten at hindre rotasjon i overkroppen.

Les mere


Det kan du bruke en ståstøttestol til

VELA ståstøttestoler gir mulighet for god ergonomi og er perfekte som avlastende stoler i en variert arbeidsdag med både stående og sittende arbeid.

Ståstøttestoler gir brukeren ekstra sikkerhet og stabilitet, da et sete som vipper framover støtter en rank sittestilling med åpen hoftevinkel og fri bevegelse av skuldre og armer, f.eks. ved kjøkkenarbeid eller ved høye arbeidsplasser.

En ståstøttestol gir mulighet for både lav og høy sittehøyde. Lav sittehøyde, så brukeren f.eks. kan hjelpe barn med påkledning, og høy sittehøyde, slik at brukeren kan stryke, lage mat eller få støtte ved en høy arbeidsplass.

Alle ståstøttestoler kan innstilles i setehøyde, -dybde, -vinkel samt i høyden på rygg- og armlene. Det gir mulighet for å skape en ergonomisk sittestilling, som gir støtte og stabilitet ved forskjellige aktiviteter.

Alle stoler fra VELA er CE-merket og overholder gjeldende standarder

VELA ståstøttestoler leveres som standard med Phoenix-møbelstoff som er slitesterkt, pustende og meget komfortabelt. VELA Salsa 110 leveres med Zoom. VELA har eget møbelverksted med over 300 typer skum, tekstiler og farger på lager, og kan derfor oppfylle de fleste spesialønsker.

Tilbehør og spesialløsninger

Alle stoler fra VELA kan bestilles med et stort utvalg av tilbehør og spesialløsninger, så stolen kan tilpasses den enkelte brukerens behov. VELA kan tilby individuelle løsninger innenfor polstring, komfort, støtte, og håndtak.


Kontakt kundeservice eller en salgskonsulent

Dansk design og produksjon

Uendelige tilpasningsmuligheter

Gratis rådgiving av fagspesialister