Arbeidsstoler - NAV

VELA Tango arbejdsstole er en serie af arbejdsstole udviklet til, at brugeren kan bevare sit aktivitetsniveau og sin uafhængighed i hjemmet eller på jobbet, på trods af funktionsnedsættelse. Et unikt bremsesystem sikrer brugeren en stabil arbejdsplads, så fx arbejde i køkken med knive eller kogende vand kan håndteres sikkert. Fire letløbende og retningsstabile hjul gør stolen nem at ”gå” frem, så brugeren kan komme rundt ved egen hjælp. Det kan du bruke en arbeidsstol til.

VELA Tango 100 - POST 2(3 varianter)

VELA Tango 100 er en arbeidsstol med manuelt seteløft, setetilt, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen fremmer en aktiv sittestilling, deltagelse i hverdagsaktiviteter i hjemmet og på arbeidsplassen. Sentralbrems gir en stabil sitteplass ved aktiviteter på kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. Rotasjon kan være en hjelp til enkelt og trygt å kunne sitte inntil bord, og de lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter, så brukeren blir mer selvhjulpen.

Les mere

VELA Tango 500 - POST 2(2 varianter)

VELA Tango 500 er en arbeidsstol med manuelt seteløft, setetilt, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen har helt ny, todelt aktiv rygg som gir meget god støtte i korsryggen. ALB ryggen gir brukere mer støtte ved en aktiv arbeidsstilling i ulike arbeidshøyder. Stolens rygg- og setetilt fremover, fremmer en aktive sittestilling og deltagelse i hverdagsaktiviteter. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet.

Les mere

VELA Tango 100EF - POST 5(3 varianter)

VELA Tango 100EF er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, setetilt og ergonomisk sitteenhet. Stolen fremmer en aktiv sittestilling, deltagelse i hverdagsaktiviteter i hjemmet og på arbeidsplassen. Sentralbrems gir en stabil og trygg sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. De lettrillene hjul gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter, så brukeren blir mer selvhjulpen.

Les mere

VELA Tango 100E - POST 6(3 varianter)

VELA Tango 100E er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen fremmer en aktiv sittestilling, deltagelse i hverdagsaktiviteter i hjemmet og på arbeidsplassen. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. Seterotasjon kan være en hjelp ved forflytning, og til enkelt og trygt sitte inntil bord. De lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter, så brukeren blir mer selvhjulpen.

Les mere

VELA Tango 500EF - POST 7(2 varianter)

VELA Tango 500EF er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, setetilt, og ergonomisk sitteenhet med høy rygg og nakkestøtte. Stolen er egnet for brukere som vil ha en aktiv sittestilling, deltakelse i hverdagsaktiviteter, og samtidig ønsker en stol med muligheten til avlastning og god hvilestilling. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. De lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter.

Les mere

VELA Tango 500E - POST 6(2 varianter)

VELA Tango 500E er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, setetilt, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen har helt ny, todelt aktiv rygg som gir meget god støtte i korsryggen. ALB ryggen gir brukere mer støtte ved en aktiv arbeidsstilling i ulike arbeidshøyder. Stolens rygg- og setetilt fremover, fremmer en aktiv sittestilling og deltagelse i hverdagsaktiviteter. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. Seterotasjon kan være en hjelp ved forfl ytning, og til enkelt og trygt sitte inntil bord. De lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter.

Les mere

VELA Tango 100F - POST 1(3 varianter)

VELA Tango 100F er en arbeidsstol med manuelt seteløft, setetilt og ergonomisk sitteenhet. Stolen fremmer en aktiv sittestilling, deltagelse i hverdagsaktiviteter i hjemmet og på arbeidsplassen. Sentralbrems gir en stabil og trygg sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. De lettrillene hjul gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter, så brukeren blir mer selvhjulpen.

Les mere

Dansk design og produksjon

Uendelige tilpasningsmuligheter

Gratis rådgiving av fagspesialister