Sittende i elektrisk rullestol

En elektrisk rullestol kan gi stor frihet og uavhengighet til brukere som på grunn av funksjonsnedsettelse er avhengige av andres hjelp. Ved å bruke en elektrisk rullestol kan brukeren oppnå mobilitet i hjemmet, på institusjonen eller i byen. Med en elektrisk rullestol kan mennesker med større funksjonsnedsettelser fortsatt delta i fellesskapet på arbeidsplassen, hjemme eller i sosiale arrangementer.

Mange brukere av elektriske rullestoler er avhengige av å sitte i stolen det meste av dagen. I en elektrisk rullestol fra VELA får du mulighet til å kombinere god ergonomi med fantastiske kjøreegenskaper. Alle elektriske rullestoler er bygd opp med fokus på en god ergonomisk sittestilling og et godt arbeidsmiljø for hjelperen.

Det er individuelt hva som er optimalt i hver enkelt brukers situasjon, og VELA har derfor en svært omfattende tilbehørskatalog og foretar mange spesialtilpasninger.

Å finne den helt riktige stolen

VELA har produsert elektriske rullestoler og gitt råd for å finne den helt riktige stolen siden begynnelsen av 1980-tallet.  Våre konsulenter har lang erfaring med rådgivning rundt hvilken stol som er best egnet for hver enkelt bruker og de omgivelsene stolen skal brukes i.

Ved valg av elektrisk rullestol er det viktig å ta høyde for om rullestolen skal brukes inne eller ute, og hvordan brukeren best mulig kan manøvrere stolen.

Sittende i elektrisk rullestol wide

Med tanke på å oppnå best mulig sittestilling i en elektrisk rullestol finnes det mange typer tilbehør og spesialtilpasninger som kan støtte og avlaste personer med funksjonsnedsettelser.

VELA har et bredt utvalg av tilbehør som f.eks. seter, rygger og benstøtter, som gjør det mulig å sikre at brukeren får en komfortabel sittestilling – både ved aktivitet og hvile. Elektriske rullestoler fra VELA kan tilpasses brukere med spesielle behov. Det kan for eksempel gjøres med avansert styring og omgivelseskontroll.

Vi anbefaler bl.a. følgende el-kørestole:

VELA Blues 100 (VELA Maxi)HMS nr. 

VELA Blues 100 (VELA Maxi) er en kompakt, elektrisk rullestol, som er egnet for innendørs bruk. Stolen har gode kjøreegenskaper på jevnt underlag. Stolen kommer som forhjulsdrevet eller baghjulsdrevet

Les mere

VELA Blues 210SCHMS nr.  203941

VELA Blues 210SC er en kompakt, allsidig elektrisk rullestol som kan dekke de fleste behovene, også for brukeren med en aktiv livsstil, som for eksempel arbeid eller utdanning. Stolen er egnet for innendørs bruk, og fjæringen sikrer god komfort.

Les mere

VELA Blues 210SCJ - avansertHMS nr.  203943

VELA Blues 210SCJ er en kompakt, allsidig elektrisk rullestol for barn, som er egnet for innendørs bruk, med skole og aktiviteter. Stolen har gode kjøreegenskaper og fjæring på alle hjul, som sikrer god komfort og stabilitet på jevnt underlag.

Les mere

VELA Blues 210SCJ - enkelHMS nr.  203942

VELA Blues 210SCJ er en kompakt, allsidig elektrisk rullestol for barn, som er egnet for innendørs bruk, med skole og aktiviteter. Stolen har gode kjøreegenskaper og fjæring på alle hjul, som sikrer god komfort og stabilitet på jevnt underlag.

Les mere

VELA Blues 210SCYHMS nr.  203940

VELA Blues 210SCY er ideell for innendørs bruk. Sitteenheten er liten og diskret, så det visuelle fokuset er på brukeren snarere enn stolen. Dette er en praktisk stol for hjemmet, skolen og på arbeidsplassen, da den tar liten plass og er lett å kjøre.

Les mere

VELA Blues 300 (VELA Swing)HMS nr. 

VELA Blues 300 (VELA Swing) er en fleksibel, elektrisk rullestol, som er egnet for kombinert udendørs og innendørs bruk. Stolen har gode kjøreegenskaper på jevne flader.

Les mere

Dansk design og produksjon

Uendelige tilpasningsmuligheter

Gratis rådgiving av fagspesialister