Sittende i elektrisk rullestol

En elektrisk rullestol kan gi stor frihet og uavhengighet til brukere som på grunn av funksjonsnedsettelse er avhengige av andres hjelp. Ved å bruke en elektrisk rullestol kan brukeren oppnå mobilitet i hjemmet, på institusjonen eller i byen. Med en elektrisk rullestol kan mennesker med større funksjonsnedsettelser fortsatt delta i fellesskapet på arbeidsplassen, hjemme eller i sosiale arrangementer.

Mange brukere av elektriske rullestoler er avhengige av å sitte i stolen det meste av dagen. I en elektrisk rullestol fra VELA får du mulighet til å kombinere god ergonomi med fantastiske kjøreegenskaper. Alle elektriske rullestoler er bygd opp med fokus på en god ergonomisk sittestilling og et godt arbeidsmiljø for hjelperen.

Det er individuelt hva som er optimalt i hver enkelt brukers situasjon, og VELA har derfor en svært omfattende tilbehørskatalog og foretar mange spesialtilpasninger.

Å finne den helt riktige stolen

VELA har produsert elektriske rullestoler og gitt råd for å finne den helt riktige stolen siden begynnelsen av 1980-tallet.  Våre konsulenter har lang erfaring med rådgivning rundt hvilken stol som er best egnet for hver enkelt bruker og de omgivelsene stolen skal brukes i.

Ved valg av elektrisk rullestol er det viktig å ta høyde for om rullestolen skal brukes inne eller ute, og hvordan brukeren best mulig kan manøvrere stolen.

Sittende i elektrisk rullestol wide

Med tanke på å oppnå best mulig sittestilling i en elektrisk rullestol finnes det mange typer tilbehør og spesialtilpasninger som kan støtte og avlaste personer med funksjonsnedsettelser.

VELA har et bredt utvalg av tilbehør som f.eks. seter, rygger og benstøtter, som gjør det mulig å sikre at brukeren får en komfortabel sittestilling – både ved aktivitet og hvile. Elektriske rullestoler fra VELA kan tilpasses brukere med spesielle behov. Det kan for eksempel gjøres med avansert styring og omgivelseskontroll.

Vi anbefaler bl.a. følgende elektriske rullestoler:

VELA Blues 210 II A A - HøyHMS nr.  249780

20 cm seteløft. Egnet til brukere som sitter store deler av dagen, og derfor har behov for en rullestol med gode seteløsninger og flere elektriske funksjoner. Stolen er lite plasskrevende og er godt egnet til innendørs bruk. Stolen er høyderegulerbar.

Les mere

VELA Blues 210 II A A - LavHMS nr.  249782

15 cm seteløft. Egnet til brukere som sitter store deler av dagen, og derfor har behov for en rullestol med gode seteløsninger og flere elektriske funksjoner. Stolen er lite plasskrevende og er godt egnet til innendørs bruk. Stolen er høyderegulerbar.

Les mere

VELA Blues 210 II A ALB - HøyHMS nr.  249779

20 cm seteløft. Egnet til brukere som har behov for en rullestol som krever lite plass og er godt egnet til innendørs bruk. Stolen er høyderegulerbar, og er velegnet for brukere som utfører daglige aktiviteter sittende i sin rullestol.

Les mere

VELA Blues 210 II A ALB - LavHMS nr.  249781

15 cm seteløft. Egnet til brukere som har behov for en rullestol som krever lite plass og er godt egnet til innendørs bruk. Stolen er høyderegulerbar, og er velegnet for brukere som utfører daglige aktiviteter sittende i sin rullestol.

Les mere

VELA Sango FWD II BHMS nr.  249783

God seteløsningen gir støtte, stabilitet og komfort ved brukerens hverdagsaktiviteter. Lett å manøvrere med sin lave setehøyde, gode fjæring, fleksible understell og gode kjøreegenskaper. Optimal for inne-/utekjøring og i bil.

Les mere

VELA Sango MWD I BHMS nr.  249784

Er enkel å kjøre med drivhjul i midten. Stolen krever lite plass, har liten svingradius og er lett å manøvrere ute som inne. Stolens mange funksjoner gjør det enkelt for brukeren å variere sittestillingen og gir enkel og sikker kjøring.

Les mere

VELA Sango MWD II AHMS nr.  249785

Enkel å kjøre da stolen dreier om sin egen akse. Stolen er lite plasskrevende, har liten svingradius og egner seg godt til innendørs bruk. Stolens mange el-funksjoner gir brukeren variasjon i sittestillingen og høyt seteløft gjør det lettere å reise seg.

Les mere

VELA Sango RWD II BHMS nr.  249786

Gir god fremkommelighet og er lett å manøvrere ute og inne, da brukeren har god kjørefølelse med hele stolen. Stolens mange el-funksjoner gjør det enkelt for brukeren å variere sittestillingen, lettere å reise seg og gir enkel og sikker kjøring.

Les mere

Dansk design og produksjon

Uendelige tilpasningsmuligheter

Gratis rådgiving av fagspesialister