Fokus på VELA Tango 500E med ALB

Er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, setetilt, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen har helt ny, todelt aktiv rygg som gir meget god støtte i korsryggen. ALB ryggen gir brukere mer støtte ved en aktiv arbeidsstilling i ulike arbeidshøyder.

Stolens rygg- og setetilt fremover, fremmer en aktiv sittestilling og øker muligheten for deltagelse i hverdagsaktiviteter. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. Seterotasjon kan være en hjelp ved forfl ytning, og til enkelt og trygt sitte inntil bord. De lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter.

Den smarte elektriske seteløft gir mulighet for et stort antall oppgaver som kan utføres, for eksempel på kjøkkenet. Elektrisk seteløft gjør det mulig å komme til oppvaskmaskinen, noe som kan være helt umulig på grunn av alder eller for eksempel knær og balanseforstyrrelser. Med det store seteløft blir det mulig å komme høyt opp i kjøkkenskap, og dermed betjene hele kjøkkenet til tross for funksjonsnedsættelse.

Herluf tango 500 ALB 

Se VELA Tango 500E her

Charlotte om VELA Tango med ALB-rygg:

Stolen er fantastisk å sitte i, den støtter meget godt i korsrygg og øvre del av ryggen.

  

Lilly om VELA Tango med elektrisk seteløft

Nå er det mulig å heve stolen opp i en høyde der jeg kan lage mat, vaske opp og sette ting i skapene. Det er nå engang best å kunne gjøre ting selv, og stolen avlaster meg mye slik at jeg ikke blir så sliten som før

  


Les også