VELA elektriske rullestoler med ledsagerstyring

Våre elektriske rullestoler for kombinert inne-/utebruk, gir brukeren muligheter; kanskje har man lyst til å ta en tur i parken eller på en tursti?

Elektriske rullestoler fra VELA kan utstyres med ledsagerstyring, så det blir enkelt å komme ut i naturen – uansett om stolen skal kjøres av en hjelper eller om brukeren også kjører deler av turen selv.

Hos VELA kan vi tilbyde vår VELA Sango Avansert RWD med ledsagerstyring -  denne stolen er rangert høyest på rammeavtalen i post 15.

Alle våre elektriske rullestoler er basert på ergonomiske prinsipper og tillater brukeren variasjon, bevegelse og dynamisk sittestilling - og det fremmer brukerens mobilitet, aktivitet og deltakelse.

VELA Sango RWD II B er perfekt til turer, og har meget god kjøre- og sittekomfort, ikke minst når det er behov for ledsagerstyring. Våre rullestoler har et rikt utvalg av tilbehør for å passe brukerens behov.

VELA Sango RWD II B er meget godt egnet for ledsagerstyring, da den har små ytre mål, er retningsstabil og har god fremkommelighet på varierte underlag.