Arbeidsstoler - NAV

VELA Tango arbejdsstole er en serie af arbejdsstole udviklet til, at brugeren kan bevare sit aktivitetsniveau og sin uafhængighed i hjemmet eller på jobbet, på trods af funktionsnedsættelse. Et unikt bremsesystem sikrer brugeren en stabil arbejdsplads, så fx arbejde i køkken med knive eller kogende vand kan håndteres sikkert. Fire letløbende og retningsstabile hjul gør stolen nem at ”gå” frem, så brugeren kan komme rundt ved egen hjælp.

VELA Tango 100F - POST 1(3 varianter)

VELA Tango 100F er en arbeidsstol med manuelt seteløft, setetilt og ergonomisk sitteenhet. Stolen fremmer en aktiv sittestilling, deltagelse i hverdagsaktiviteter i hjemmet og på arbeidsplassen. Sentralbrems gir en stabil og trygg sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. De lettrillene hjul gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter, så brukeren blir mer selvhjulpen.

Les mere

VELA Tango 100 - POST 2(3 varianter)

VELA Tango 100 er en arbeidsstol med manuelt seteløft, setetilt, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen fremmer en aktiv sittestilling, deltagelse i hverdagsaktiviteter i hjemmet og på arbeidsplassen. Sentralbrems gir en stabil sitteplass ved aktiviteter på kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. Rotasjon kan være en hjelp til enkelt og trygt å kunne sitte inntil bord, og de lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter, så brukeren blir mer selvhjulpen.

Les mere

VELA Tango 500 - POST 2(2 varianter)

VELA Tango 500 er en arbeidsstol med manuelt seteløft, setetilt, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen har helt ny, todelt aktiv rygg som gir meget god støtte i korsryggen. ALB ryggen gir brukere mer støtte ved en aktiv arbeidsstilling i ulike arbeidshøyder. Stolens rygg- og setetilt fremover, fremmer en aktive sittestilling og deltagelse i hverdagsaktiviteter. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet.

Les mere

VELA Tango 100EF - POST 5(3 varianter)

VELA Tango 100EF er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, setetilt og ergonomisk sitteenhet. Stolen fremmer en aktiv sittestilling, deltagelse i hverdagsaktiviteter i hjemmet og på arbeidsplassen. Sentralbrems gir en stabil og trygg sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. De lettrillene hjul gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter, så brukeren blir mer selvhjulpen.

Les mere

VELA Tango 100E - POST 6(3 varianter)

VELA Tango 100E er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen fremmer en aktiv sittestilling, deltagelse i hverdagsaktiviteter i hjemmet og på arbeidsplassen. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. Seterotasjon kan være en hjelp ved forflytning, og til enkelt og trygt sitte inntil bord. De lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter, så brukeren blir mer selvhjulpen.

Les mere

VELA Tango 500EF - POST 7(2 varianter)

VELA Tango 500EF er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, setetilt, og ergonomisk sitteenhet med høy rygg og nakkestøtte. Stolen er egnet for brukere som vil ha en aktiv sittestilling, deltakelse i hverdagsaktiviteter, og samtidig ønsker en stol med muligheten til avlastning og god hvilestilling. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. De lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter.

Les mere

VELA Tango 500E - POST 6(2 varianter)

VELA Tango 500E er en arbeidsstol med elektrisk seteløft, setetilt, seterotasjon og ergonomisk sitteenhet. Stolen har helt ny, todelt aktiv rygg som gir meget god støtte i korsryggen. ALB ryggen gir brukere mer støtte ved en aktiv arbeidsstilling i ulike arbeidshøyder. Stolens rygg- og setetilt fremover, fremmer en aktiv sittestilling og deltagelse i hverdagsaktiviteter. Sentralbrems gir en trygg og stabil sitteplass ved aktiviteter i kjøkkenet, og gir sikkerhet når brukeren reiser – setter seg. Seterotasjon kan være en hjelp ved forfl ytning, og til enkelt og trygt sitte inntil bord. De lettrillene hjulene gjør stolen lett å «gå frem» mellom ulike aktiviteter.

Les mere

Det kan du bruke en arbeidsstol til

VELA Tango arbeidsstoler er spesielt egnet for mennesker med funksjonsnedsettelser, da stolen gir brukeren ekstra sikkerhet og stabilitet ved de daglige aktivitetene, både ved rehabilitering og trening, samt hjemme og på arbeidsplassen.

VELA Tango kan fås med vanlig høydeinnstilling, som på en kontorstol, eller med elektrisk høydeinnstilling, slik at brukere med nedsatt kraft eller bevegelighet kan reise og sette seg uten vanskeligheter og unngå smertefulle skump og støt.

Sentralbremsen og de stabile armlenene gjør det sikkert både å sette seg og reise seg fra stolen, ettersom brukeren kan skyve fra på armlenet, noe som er en fordel for brukere som har problemer med mobilitet eller balanse.

VELA Tango er utstyrt med fire retningsstabile, lettløpende hjul, og det er god plass til føttene. Brukeren kan ”gå” framover med stolen, og dermed komme seg rundt ved egen hjelp på utdannelsen, jobben eller i hjemmet.

Innstilling av setehøyde, -dybde, -vinkel samt rygg og armlene skaper optimale forutsetninger for en ergonomisk sittestilling med støtte og komfort ved ulike aktiviteter.

Tilbehør og spesialløsninger

VELA har utviklet en spesiell fotbøyle til arbeidsstoler. Ved belastning stabiliserer den stolen, så brukeren kan bruke den som trinnbrett eller som stabiliserende fotstøtte, hvis det er behov for å sitte høyt.

Alle arbeidsstoler fra VELA kan bestilles med et stort utvalg av tilbehør og spesialløsninger, slik at stolen kan tilpasses den enkelte brukerens behov, f.eks. et håndtak utviklet for personer med gikt i hender og fingre. VELA kan tilby individuelle løsninger innenfor polstring, komfort, støtte, håndtak og el-innstilling.

Arbeidsstoler fremmer et godt arbeidsmiljø

Høydeinnstilling av setet forbedrer arbeidsstillingen for hjelpere, f.eks. hvis brukeren har behov for assistanse ved måltider eller påkledning. Med høydeinnstilling kan brukeren plasseres høyt og lett plasseres i nivå med en seng eller stol ved f.eks. forflytning. Skyvehåndtak letter arbeidet, f.eks. hvis brukeren skal flyttes over korte avstander.


Kontakt kundeservice eller en salgskonsulent

Dansk design og produksjon

Uendelige tilpasningsmuligheter

Gratis rådgiving av fagspesialister